Prestacions del gestor FTP Cletu Delivery per enviar i rebre fitxers

CLetuFTP Delivery, té dos mecanismes diferents depenent de si qui vol enviar els fitxers per FTP és l'empresa o bé un client, l'empresa, pot enviar fitxers utilitzant el gestor a qualsevol de les empreses que hagi donat d'alta, mentre que el client té unes opcions més limitades.

1.- Afegir client:
Per tal que sigui possible enviar fitxers, cal que el client que l'ha de rebre estigui creat a la base de dades.
Per a afegir un nou client, només cal anar a afegir client, i a la fitxa posar-hi les seves dades de contacte.

 

Afegir client
 

 


2.- Text genèric:
Al peu dels missatges que s'envien, hi apareix un text genèric, que pot ser una recomanació, un comentari sobre serveis que s'ofereixen, una felicitació de Nadal, o una notificació sobre les dates de vacances. Des d'aquest espai, s'inclou aquesta informació, que s'incorporarà a tots els missatges que rebin els clients del programa en tenir un nou fitxer per a consultar.

Text   genèric dels missatges 


3.- Afegir fitxer:
A la pantalla principal d'administració, es poden consultar els clients donats d'alta, a més, es poden ordenar per les columnes Nom, Responsable i últim fitxer enviat, per tal que sigui més fàcil de localitzar un client en concret.
Un cop localitzat el client al que s'ha d'enviar el fitxer, cal clicar la cel·la corresponent a la seva fila i la darrera columna + Accedint a la pantalla "Afegir Fitxer", aquest fitxer, es troba al disc dur clicant al botó "Examinar", en cas que el tipus de fitxer no sigui admès, la millor opció pot ser comprimir el fitxer en un .Zip o bé en un .Rar.
Un cop seleccionat el fitxer, s'ha d'incloure el text relatiu a l'enviament, indicar un títol, i un text descriptiu que informi al receptor del contingut que trobarà en accedir al seu espai FTP.
Un cop fet això, ja només cal enviar el fitxer al servidor per tal que el client el pugui consultar.

 

Pantalla per posar fitxers
 

 


4.- Fitxer client:
En cas de que aquest camp estigui buit, el fitxer ha estat enviat per l'empresa al client, en cas d'aparèixer "Si", aquest fitxer s'ha enviat del client a l'empresa.


5.- Consultar l'historial
Per tal de poder comprovar si s'han enviat fitxers o no a un client, cal clicar a la cel·la "veure" de la fila corresponent, allí accedim a l'historial dels fitxers enviats, tant si encara son al servidor com si no.

A la pantalla historial, hi ha un accés cap a la fitxa del client, i a continuació una taula on podem consultar els títols dels missatges, les dates d'enviament, i el fitxer que es va enviar, en clicar al damunt del títol del missatge, també podem accedir al text que en el seu moment es va enviar en el missatge.

Consultar l'historial d'enviaments 


6.- Nº de fitxers:
Aquesta columna, indica els fitxers que hi ha en un moment donat al servidor per a cada client, així com el total d'espai que ocupen, de manera que sigui possible controlar-ne els continguts.
En clicar damunt dels fitxers de cada client, es pot accedir a fer-hi consultes, modificacions, i si cal eliminar-los.


7.- Consultar els fitxers del servidor:
Per tal de poder comprovar que els fitxers que hi ha al servidor son els correctes, s'ha de clicar a la cel•la del client corresponent a la columna de Nº de fitxers, un cop allà, es poden consultar els fitxers que hi ha al servidor en l'actualitat, a la pantalla "Fitxers penjats al servidor".


8.- Reenviar el missatge d'accés a un document:
En el cas que calgui reenviar manualment el missatge de que hi ha fitxers pendents de consultar al servidor, clicant a la cel·la del client corresponent a la columna de "Nº de fitxers", s'accedeix a consultar els fitxers que actualment es troben al servidor, a la pantalla "Fitxers penjats al servidor".
Un cop aquí, en clicar damunt del títol del fitxer, s'accedeix a la informació completa, títol del missatge, i també és possible consultar el document. Si aquest document és el correcte, clicant damunt del títol del missatge, s'accedeix a una nova pantalla que al peu, permet reenviar l'avís al client tants cops com calgui.

Reenviar el missatge d'avís 


9.- Eliminar fitxers del servidor manualment:
Per tal de poder eliminar manualment els fitxers que hi ha al servidor, s'ha de clicar a la cel•la del client corresponent a la columna de "Nº de fitxers", un cop allà, es poden consultar els fitxers que hi ha al servidor en l'actualitat, a la pantalla "Fitxers penjats al servidor".
Un cop aquí, en clicar damunt del títol del fitxer, s'accedeix a la informació completa, títol del missatge, i també és possible consultar el document, si aquest document no és el correcte, clicant damunt del títol del missatge, s'accedeix a una nova pantalla que al peu, permet eliminar l'arxiu manualment.


10.- Modificar/Eliminar clients:
MOLT IMPORTANT!!
ABANS D'ELIMINAR CAP CLIENT, CAL ESBORRAR TOTS ELS SEUS DOCUMENTS DEL SERVIDOR, JA QUE DE NO FER-HO AQUESTS FITXERS NO S'ELIMINARAN.

Per a modificar o eliminar clients, des de la pantalla principal de l'àrea d'administració, només cal clicar damunt del seu Nom, i s'accedeix a la pantalla de la fitxa d'aquest client, un cop allà, només s'ha de canviar el contingut que calgui, o bé eliminar-lo.


11.- Desconnectar:
En acabar de treballar amb el gestor d'FTP, és el moment de desconnectar per a tancar la sessió i sortir del programa.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat