Programació i disseny web per tercers

Sovint empreses especialitzades en comunicació, productores audiovisuals, o consultories de màrqueting, es troben amb la necessitat de preparar pàgines web per clients o projectes específics. Aquestes necessitats, si no es té el col·laborador idoni, un departament de desenvolupament i disseny web internalitzat a la mateixa empresa, o fins i tot en cas que existeixi, si les necessitats del client son massa exigents, fàcilment poden ser causa de problemes que generaran una pèrdua de confiança.

El motiu principal és l’especialització i reciclatge constant necessaris per oferir en tot moment un desenvolupament i disseny web innovadors, que responguin a les expectatives creades en el conjunt del projecte, i que puguin incorporar les darreres novetats en el relatiu a eines de promoció, atenció i servei al client o d’altres tipus.

La pàgina cada cop té un pes més important en el global de qualsevol projecte per promocionar productes o serveis, i per tant aquest aspecte no es pot menystenir si no és que s’està disposat a perdre una part important de l’efectivitat d’un esforç que moltes vegades és considerable.

Cletu, és una solució eficient, àgil i amb garanties per aquells aspectes que pel motiu que sigui, no puguin ser resolts per l’empresa que dirigeix projecte, des de fer tot el desenvolupament i disseny web des de zero segons les especificacions i demandes de l’empresa, fins una part com pot ser implementar una àrea de gestió amb les funcionalitats requerides a un disseny web elaborat pel departament de disseny gràfic de l’empresa de comunicació.

Aquests serveis, es complementen amb un assessorament adequat per l’aprofitament de la pàgina web, recomanant les tecnologies i funcionalitats que es considerin més adients per cada projecte.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Comentaris

Esta información me parece muy interesante y practica para lo relacionado con este tema.
Comentat

Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat