Edgardo Tamarit, consultor blogger i promoció online (Argentina)

Materia Blogger
 
Edgardo Tamarit i MateriaBlogger

MateriaBlogger.com - És un bloc que assisteix a persones i empreses, amb diferents professions, productes i indústries, en la creació de blocs professionals, amb intencions de millorar el seu perfil en línia o desenvolupar una font d'ingressos en aquest context.
 
Edgardo Tamarit treballa com Consultor Blogger i des de l'any 1998 està vinculat a tot el que té a veure amb internet. Centra tots els seus coneixements i experiència en la creació de Blocs Professionals i el Màrqueting per Internet amb una seriosa orientació Seo, per a persones i empreses que vulguin millorar el seu perfil públic o comercial.
 
Mitjançant Materia Blogger, va crear una empresa per Ajudar les pimes i empresaris independents o professionals, oferint-los que es beneficiïn de les seves habilitats, aconseguint més rendiment dels mitjans de comunicació en línia, fent créixer les audiències al voltant d'una marca, i generant confiança.

Considerat un referent amb autoritat en els temes que tracta, és col·laborador a:

Puro Marketing → Diari digital Líder de Màrqueting i publicitat en espanyol. Màrqueting online, Social Media, Màrqueting viral, Branding, Anuncis, inversió publicitària
Tech Days → Important Bloc de Tecnologia en espanyol, abastant revisió de nous productes d'Internet, i les últimes notícies de tecnologia.
Soicos.com → SOICOS és una aposta d'AdVerit, agència de Comunicació Digital i referent en el Màrqueting d'Afiliats per al mercat de parla hispana.

D'altra banda, es poden trobar infinitat d'articles d'opinió publicats en diferents mitjans. Només cal buscar el seu nom.

A més de l'entrenament i formació a empreses i particulars, Edgardo també parla i dicta conferències i seminaris sobre l'art de vendre a Internet, escriure aplicant màrqueting de contingut, i els mitjans de comunicació social a la web per negocis tradicionals.

Edgardo Tamarit viu a Còrdova, Argentina, amb la seva dona i els seus tres fills (tots cordovesos).

Descobreixi a la pàgina de Consultoria i Serveis de Matèria Blogger com Vostè o la seva empresa pot beneficiar-se de treballar amb Edgardo.


Segueixi'l a Facebook o a TwitterT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat