Promoció eines per aprofitar xarxes socials i estadístiques Google Analytics

La web 2.0 ofereix molts avantatges que cal aprofitar, i per aprofitar-los cal ser a les xarxes socials, o com a mínim oferir les màximes facilitats perquè en elles es parli de les informacions rellevants que es publiquin a la pàgina web de l'empresa.

Per aquest motiu, a les darreres pàgines que s'han anat desenvolupant amb Cletu, i també en aquelles a les que darrerament s'hi ha hagut d'incorporar modificacions o millores a banda dels treballs que s'hi ha hagut d'efectuar, s'hi ha incorporat els quadres per imprimir la pantalla, enviar a un amic... i la possibilitat de publicar els continguts i publicar-los en gairebé 300 pàgines web 2.0 i xarxes socials.

Aquesta promoció inclou la incorporació dels botons de compartir, comptabilització de clickbacks i la incorporació, independentment de que el servei d'allotjament ja incorpora estadístiques, d'estadístiques Google Analytics.

La incorporació d'aquest sistema d'estadístiques ve motivat perquè en compartir els continguts en xarxes socials, si s'hi incorpora alguna imatge de la pàgina per il·lustrar el post, cada cop que se'n mostri alguna es comptabilitzarà una visita, de manera que les estadístiques del servidor perden tot el rigor. A banda, les estadístiques Google Analytics permeten interactuar amb una gran quantitat de serveis que cada dia son més útils, i per tant, tot i que en aquest moment a l'empresa no s'hagi previst fer ús de cap d'aquests serveis, en el moment que es comencin a utilitzar serà de gran ajuda disposar d'un històric per tal de conèixer l'efectivitat real de cadascuna de les campanyes que es duguin a terme.

El preu de la promoció Compartir continguts, té un preu de 100,00€+IVA


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat