L'optimització web és el camí més curt per trobar clients per Internet

És habitual trobar empreses que no confien en internet com a eina de promoció, ja que les pàgines que han tingut anteriorment no els han donat cap resultat, només han estat una despesa que s'ha acabat assumint com a una inversió en imatge perquè s'ha de ser a internet".
 
La realitat, però, és ben diferent, o com a mínim hauria de ser-ho, ja que les pàgines web ben estructurades, amb un disseny adequat a la seva finalitat, i que a més son fàcils d'indexar pels cercadors, fàcilment aconsegueixen visites d'usuaris que prèviament no coneixen l'empresa, però que en volen comprar els productes o contractar-ne els serveis, i per tant acaben contactant-hi. I a partir d'aquí, ja és tasca de l'equip comercial aconseguir les comandes.

Cal saber sempre que els cercadors tenen unes capacitats diferents a les de les persones, i per tant, si bé per a algunes coses son molt espavilats, per a altres necessiten ajuda.

La utilitat de l'optimització de pàgines web, per tant, és facilitar que els cercadors puguin entendre i classificar les pàgines web. Aconseguint moltes vegades com a resultat sortir als buscadors en millors posicions que la competència per a diversos conceptes, i això a internet, ho és gairebé tot.

Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat