Per què els buscadors donen resultats diferents?

Realment, cada motor de cerca, tot i trobar els mateixos continguts a les pàgines web, hi aplica algoritmes diferents, de manera que les classificacions de resultats son unes o altres tenint en compte quin sigui el motor de cerca utilitzat, així, potser una pàgina pot sortir en la posició 1 a google.es, però a la tercera pàgina a msn.es, i potser a la cinquena... o a la segona a yahoo.es.

A Cletu.com, però, i sabent que cada cercador fa una avaluació diferent de les pàgines, tots els treballs d'optimització s'orienten a aconseguir bones posicions a google.es. Això es fa conscientment, ja que a més de ser el motor de cerca més utilitzat, és el que habitualment ordena els resultats d'una manera més racional, i son poques les vegades que entre els principals resultats de cerca mostra pàgines que no hi tinguin realment massa a veure, o pàgines poc rellevants per als conceptes de cerca.

Cal a més tenir present que tots els cercadors realitzen petites modificacions en la seva valoració per a l'ordre en que presenten els resultats, de manera que sense incloure ni eliminar cap pàgina, ni canviar-ne els continguts, en un període de 3-4 mesos, poden oferir resultats de cerques lleugerament diferents. Això es fa expressament, així ningú no pot apropiar-se de les primeres posicions potenciant només alguns dels criteris de valoració.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat