Contingut maliciós (malware) i els inconvenients per al posicionament

El contingut maliciós (malware) és qualsevol programació que s'instal·la a l'ordinador de qui visita una pàgina sense que en doni el consentiment

Cal estar al cas amb aquest tipus de programes, i en cas de detectar-ne de qualsevol tipus, eliminar-los immediatament.

En el moment que Google detecta una pàgina amb contingut maliciós (malware), el que fa és incloure automàticament una nota d'advertència acompanyant el resultat a les cerques, i bloquejar-hi l'accés, a més d'enviar un avís per tots els mitjans disponibles a l'administrador per tal que ho pugui resoldre el més aviat possible.

Un cop es soluciona el problema, al cap d'unes hores la pàgina tornarà a estar disponible. Per contra, si no es resol el problema, la pàgina quedarà suspesa de manera indefinida amb tots els inconvenients que implica.

Aquests problemes poden donar-se a qualsevol pàgina aprofitant qualsevol problema de seguretat, de manera que son més freqüents en programari de lliure distribució. CMS estàndard, com Joomla, OSCommerce,... que en son víctimes habituals si no tenen instal·lades les darreres versions, però també passa si s'utilitzen aplicatius amb funcionalitats concretes, com poden ser servidors de banners, fòrums... o altres a l'abast de qualsevol que els vulgui utilitzar, o aprofitar per fer de les seves.

Google conserva un històric de cada domini, així com del seu titular, de manera que en cas que aquestes situacions es donin reiteradament, els efectes poden ser catastròfics, tant per la pàgina com per la resta de dominis del seu titular, y altres pàgines allotjades al mateix equip.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat