Continguts actuals i informacions puntuals i el PR

Els continguts actuals, o la frescor de les informacions, és un element d'interès per al Pagerank, que prioritza els continguts recents davant d'altres de més antics.

L'actualització constant de les informacions, demostra al motor d'indexació de Google que la pàgina té un manteniment. En conseqüència, una pàgina amb modificacions freqüents o constants serà més ben valorada, que una altra que ofereixi uns mateixos continguts sense canvis durant mesos o anys.

Incorporar informacions relatives a novetats, esdeveniments puntuals o temporades, implica un interès en que la pàgina estigui al dia, i per tant, actualitzar aquestes informacions li aportarà un valor que tindrà com a conseqüència una millora en les posicions als resultats de les cerques.

Tot i això, tampoc es pot oblidar que la frescor dels continguts es valora pantalla per pantalla, de manera que tota la informació publicada (i especialment la que es trobi en pantalles que generen un trànsit de visites important), s'ha d'actualitzar (ni que sigui en part), ni que sigui un cop l'any per evitar que perdi posicions als resultats de les cerques.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat