Utilitzar fulles d’estils CSS i Javascript externs a la pantalla

La velocitat de càrrega de les pantalles, és un element que Google valora cada dia més, i al que dóna una importància considerable. Premiant amb una millor valoració les pàgines que carreguen més ràpid.

Paral·lelament, els cercadors (Google al capdavant) també valoren que el codi sigui net i correcte, de manera que incorporar els codis Javascript o CSS al mateix document HTML incrementa el percentatge de codi en relació al que realment son els continguts de la pantalla en que s'està, i en conseqüència no se li podrà donar la mateixa rellevància (l'ideal és que el contingut sigui un 15% del codi o superior, i si tots aquests codis es troben a la pantalla, difícilment s'aconseguirà passar d'un 10% si no és que es tracta d'una pantalla quilomètrica i per tant difícil d'optimitzar per potenciar conceptes específics).

A més, treballar amb fulls d'estils (CSS) independents, té altres avantatges, com que les variacions ens els estils i fins i tot el disseny de la pàgina es poden fer modificant un únic fitxer, en lloc de recórrer tots els templates o pantalles de la pàgina.


Enllaços d'interès:

Google Page Speed:
Per comprovar els aspectes a millorar en el relatiu a la velocitat de càrrega de les pàgines.

Simulador del navegador de text Lynx:
Mostra les pantalles de les pàgines web tal i com les veu Googlebot, de manera que permetrà identificar els problemes d'accessibilitat de la pàgina.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat