Un domini amb paraules clau millora el posicionament a Google

El domini és l'única part fixa de les URL d'una pàgina web. Per tant, és l'únic element de la pàgina que segur que es trobarà a totes les pantalles.

La URL d'una pàgina web és un dels elements més importants, i per tant és una bona idea intentar aprofitar-la al màxim.

És clar que això no sempre és tan simple, perquè pot ser que l'empresa ja tingui registrat el seu domini fa anys, de manera que haurà acumulat una antiguitat i uns backlinks que s'hauria d'evitar perdre. Tot i que hi ha maneres de fer-ho (ja sigui amb redireccions 301 utilitzant el Tag Canonical... o les dues coses). Tot és qüestió de pressupost.

El fet però, és que si la paraula principal de la pàgina web es troba al domini, Google valorarà especialment aquella pàgina per la paraula, donant-li millors posicions només pel fet de trobar-se aquella paraula a totes les pantalles de la pàgina web.

Com a complement a aquesta explicació, i tot i que utilitzar guions no és ideal (millor no necessitar-los, en cas que el domini sigui més d'una paraula, Google prefereix que la separació de paraules en les URL es faci amb guions (-), i no amb guions baixos (_), perquè aquesta opció, en formar part d'un link genera confusió, degut a que els enllaços per defecte apareixen subratllats, i el caràcter _, en un text subratllat no es veu, i els usuaris (si, els que no rasquen res) el podrien confondre fàcilment amb un espai.

Aquesta mateixa consideració, tot i no venir massa al cas, s'hauria de tenir en compte per les adreces de correu electrònic, que en cas que algú no tingui massa idea que no poden tenir espais, pot copiar-les, i posar un espai en lloc del _... i després no entendre perquè li venen els correus retornats.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat