Com afecta al PageRank l’antiguitat d’un domini?

L'antiguitat del registre d'un domini, és un factor que Google valora positivament perquè en coneix la trajectòria. Per tant, d'entrada un domini més antic mereix més confiança.
 
En tot cas però, s'ha de tenir en compte que en el moment en que canvia el registrador (titular/propietari) a les dades de registre (es pot consultar al Whois), per Google aquest domini perd tota l'antiguitat. L'única manera de recuperar aquesta valoració és el pas del temps.

Si es té un domini registrat i funcionant durant anys sense que s'hi facin accions que Google considera "trampes", serà més normal que d'aquí a un o dos anys continuï amb la mateixa tònica que fins ara, perquè acumula més i més credibilitat. Més encara sent força freqüent registrar dominis i fer -los servir per enviar spam o altres usos poc ètics.

També és interessant saber que un domini registrat durant anys, però inactiu, no començarà a acumular antiguitat fins que sigui "descobert" per Google. És a dir, fins que allotgi una pàgina web amb contingut, serà com si s'acabés de registrar.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat