Identificar els títols i subtítols amb etiquetes d’H1 a H6

En una pantalla s'hi troben diversos elements que tenen més rellevància que altres. En no tenir una altra manera, els cercadors necessiten que se'ls indiquin les paraules més importants, que habitualment son els títols de cadascun dels apartats.

Per tal d'indicar títols, subtítols i altres elements, s'ha de fer ús de les etiquetes H1 per als títols de les pantalles, H2 per als subtítols... Podent arribar fins H6, de manera que es poden atorgar tants nivells de títols i subtítols com en principi pugui haver-hi a qualsevol pantalla, donant a cadascun d'ells una importància superior a la que tindrà qualsevol dels textos de contingut.

La web semàntica inclou un munt d'etiquetes per identificar continguts rellevants que faciliten la comprensió dels continguts per part de l'usuari, però també dels cercadors. D'aquesta manera es poden utilitzar etiquetes semàntiques per abreviatures, acrònims, adreces, codis, definicions..., i també per indicar parts de la pantalla amb finalitats determinades (menús, capçaleres...).


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat