Indexació basada en la frase així com desordres frase indicadors

La web semàntica, molt a grans trets consisteix en la incorporació d'etiquetes per tal d'establir una descripció i relació entre les dades publicades.

Un exemple; Parlem de SEO. Molta gent amb aquest acrònim es pot quedar freda. Per contra, si s'inclouen les etiquetes pertinents, i en passar el ratolí pel damunt de la paraula es desplega la denominació completa, el significat en cas que calgui definició, o altres possibilitats contemplades per la web semàntica, aconseguim que tant el mode abreviat com la descripció completa de la paraula es trobin a la web sense que hi hagi la necessitat d'escriure SEO (Search Engine Optimization, o bé, optimització per motors de cerca) a la pantalla.

Un altre aspecte d'interès en aquest punt (i actualment molt més útil), és que si bé antigament la clau per aconseguir bones posicions per paraules concretes l'important era que es trobessin en llocs determinats i repetidament per millorar la densitat, actualment els cercadors (especialment Google) han evolucionat força, i tot i que continua sent interessant incidir en el concepte clau, resulta molt més productiu repetir menys el concepte clau, i utilitzar variacions o sinònims, que en ser identificats i relacionats amb la temàtica principal, es posicionaran molt fàcilment. Val la pena provar-ho perquè a més, permet evitar la síndrome de Frankenstein. I per tant, la qualitat dels textos, i la comoditat en la lectura ho agraeixen.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat