Proporció de textos sense enllaços i links

En alguns casos es preparen pantalles únicament per enllaçar amb altres, ja sigui per intercanvi de links, o per fer spam als cercadors.

També hi ha els directoris d'enllaços, que inclouen un percentatge de vincles força important en proporció al contingut de la pantalla en que es troben. Cal tenir en compte que cada pantalla té una importància per transmetre, de manera que aquesta es divideix pels enllaços que s'hi hagin incorporat.

La proporció de text i enllaços s'ha de mantenir dintre d'uns límits raonables. Per anar bé, un enllaç s'hauria d'incloure en un context apropiat, i intentar no abusar-ne, perquè a més, en cas que hi hagi massa enllaços, no quedaran conceptes pels que pugui aparèixer als resultats de les cerques, i d'altra banda, a les pàgines de destí tampoc els servirà de res de bo.

El fet que si una pantalla està plena d'enllaços perdi les oportunitats de sortir als cercadors, el provoca que els enllaços son la manera que Google té per quantificar la popularitat d'una pàgina o una pantalla determinada, i interpreta un enllaç com una indicació de "sobre aquest tema, la millor informació és en aquesta pàgina", i en conseqüència, si es fa la cerca del text àncora de l'enllaç, en principi hauria de tenir més valor la pàgina de destí que la que posa l'enllaç (no només per l'enllaç pròpiament, també pel seu context), de manera que per no marejar l'usuari, als resultats de les cerques hi hauria d'aparèixer abans la pàgina enllaçada que la que enllaça. Clar que els factors son molts i variats, i n'intervenen d'altres que fan que aquesta situació no es produeixi sempre.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat