Percentatge de textos en el total de l’estructura de continguts de la pantalla

El text ha de representar el major percentatge possible de contingut a la pantalla.

Per interpretar una pàgina, els robots dels cercadors es basen principalment en el text, i atorguen la importància corresponent a cada concepte, tenint en compte les operacions que s'efectuen per la valoració de cadascun dels conceptes mitjançant el famós PageRank, que no deixa de ser un algoritme matemàtic, i com a tal té les seves limitacions (...o no, en certs aspectes).

El fet que la importància de cada paraula o concepte depengui del total de continguts de la pantalla en que es trobi (independentment d'enllaços entrants i molts altres factors que també hi afecten), implica que si la proporció de text en el total dels continguts és més gran, la rellevància que els cercadors puguin donar a cada concepte, també sigui major. Tot i això, si els textos son més curts, la rellevància de cadascuna de les paraules serà més gran, i per tant, serà més fàcil potenciar els conceptes clau que hi hagi.

En conseqüència, s'ha d'intentar que la programació i altres elements de la pantalla representin la mínima part indispensable. Per fer-ho, cal posar en fitxers externs tot allò que sigui possible (CSS, javascript...etc).

Existeixen eines per consultar la proporció de textos en el total de la pàgina, sent a partir del 15% una proporció adequada.

 


Enllaços d'interès:
Aquesta pàgina ofereix una anàlisi SEO, i inclou el percentatge de textos entre els factors que valora.

 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat