Titulars de dominis i la freqüència amb que canvien

Quan es canvia el registrador, titular o propietari d'un domini (al whois, no a la factura!) Google desconeix quin ús en farà el nou titular que se li ha indicat. Com a mesura de precaució, automàticament retira la valoració que aquell domini pugui tenir per antiguitat.
 
Aquesta pèrdua pot implicar una disminució de l'autoritat considerable per al posicionament, arribant en alguns casos, i en moments puntuals, a poder desaparèixer de les cerques durant uns mesos (com si es tractés d'un domini acabat de registrar).

Això no vol dir que el domini perdi tot el valor (Google té en compte més de 250 aspectes).  Però és important, perquè d'entrada pot anar al Sandbox durant uns mesos, i de sortida, l'antiguitat perduda ja no es recuperarà (començarà a comptar de zero). Podent passar força temps abans no se li atorgui novament el valor que correspon a la qualitat de la informació, l'interès que desperta, i tota la resta de factors que configuren el PageRank.

A Google no li interessem nosaltres, si no oferir resultats de qualitat als usuaris, i, per tant, abans de donar prioritat a un domini, vol saber quin ús en fa el seu propietari registrat.

Alguns proveïdors de hosting, tan bon punt registren o els és traslladat un domini, el posen al seu nom. Tenint en compte l'explicat anteriorment aquesta pràctica implica un doble inconvenient pel client que hi ha confiat; en el moment que comencen a treballar-hi, el domini perd la valoració, i aquesta situació es repetirà en el moment que tornin a canviar de proveïdor, perquè en el millor dels casos canviarà novament el registrador, posant-hi el nom del client.

Si vol saber qui és el titular real del seu domini, pot mirar-ho en un Whois, per exemple a Entorno.cat

 


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat