Què és i per què serveix un bloc d’empresa?

Un bloc d'empresa, és un espai de la pàgina web on es publiquen temes complementaris a l'activitat de l'empresa que, com a tals, tot i poder interessar a clients i col·laboradors, no tenen cabuda en els apartats clàssics del lloc web corporatiu.

En principi. Davant la possibilitat de disposar d'un bloc, les empreses tenen uns dubtes similars, que son els que poden acabar fent que es desestimi una idea que a llarg terme pot ser la clau d'un gran èxit.

A grans trets, aquestes preguntes son:

  • De què serveix tenir un bloc?
  • Què s'hi ha de publicar en un bloc?
  • Tindrem temps d'actualitzar-lo?

El progrés constant d'Internet, cada vegada obliga més a que les pàgines web s'actualitzin i creixin en continguts i pàgines.

I per fer que una pàgina creixi, incrementi progressivament el nombre de visites, i que a llarg terme sigui una font constant de nous clients, només hi ha una solució. La incorporació freqüent de noves informacions i l'actualització de les ja publicades que ho requereixin. O, dit d'una altra manera. Els continguts frescos i actuals.

En aquest context, l'espai de notícies no serveix, perquè limitar-se a parlar de la pròpia empresa o temes estretament relacionats, en poc temps ens pot deixar sense arguments. En canvi, si del que es parla és d'aquells assumptes d'interès que afecten tot l'àmbit de l'activitat, en poder parlar de proveïdors, comentar noves legislacions o nous articles que encara no han sortit però que ja han estat presentats, o curiositats diverses. La informació disponible, i els temes a tractar o comentar, esdevenen inesgotables.

Vist això, tenir un bloc d'empresa i publicar-hi petits comentaris, ni que sigui setmanalment, és la millor manera de que una pàgina doni el màxim rendiment indefinidament. Perquè amb el temps, el bloc esdevé un punt d'informació, que no només serveix per ser trobats a Internet, també per generar confiança als usuaris actuals i als futurs clients. Cosa que si es porta adequadament, acaba convertint l'empresa en una referència en el seu àmbit.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat