Posicionament als cercadors

El posicionament, consisteix en fer que una pàgina web aparegui als buscadors (principalment a Google) en les posicions més destacades possible per paraules que es considera que utilitzaran els usuaris interessats en el que hi ha publicat en fer les seves cerques. La finalitat és aconseguir visites de qualitat. És a dir, interessades en el contingut.

A Google li molesten aquestes activitats, perquè la finalitat no és cap altra que guanyar visibilitat (posicionament), a base d'enllaços que la pàgina no s'ha guanyat per l'interès del seu contingut. Allò que se'n diu "fer trampa".

Però sense enllaços entrants, el posicionament que s'aconsegueix és força pobre, perquè si els usuaris no troben la pàgina no la podran enllaçar... En definitiva, és un peix que es mossega la cua, que fa tant necessaris aquests treballs, com fer-los el més subtilment possible.

Tenint en compte que si es vol que la pàgina aixequi el vol amb una mínima rapidesa és indispensable que tingui enllaços, cal que entre els serveis que oferim s'hi incloguin les campanyes de posicionament, que són la manera més ràpida d'aprofitar al màxim la resta dels treballs, i les característiques de programació de les nostres pàgines web.

Les frases d'interès (les utilitzades a les campanyes de posicionament), a més de l'específica de posicionar les "paraules clau" exactes, tenen una funció d'arrossegament encara més important. I gràcies a que l'estructura de programació de Cletu és transparent pels cercadors, si els continguts es desenvolupen tenint en compte les premisses bàsiques, aconseguim una sinergia força espectacular per la combinació dels tres aspectes (Programació + Continguts + Posicionament). I aquest és el principal avantatge de les nostres pàgines.

El resultat si tot el treball es fa correctament, és que:

  1. Els cercadors llegeixen tot el contingut
  2. La informació està ben descrita.
    Aquest aspecte és molt important, perquè si una paraula de la cerca no està relacionada amb la pantalla del web que tracta aquell tema, desapareix dels resultats.
  3. Els cercadors donen més valor a les paraules rellevants de la pàgina perquè té enllaços entrants per termes relacionats.

En donar un ventall d'opcions de cerques concretes molt més ampli, es multipliquen les probabilitats de que l'usuari trobi aquella pantalla entre els primers resultats de la seva cerca, i molt possiblement hi voldrà entrar.

A tenir en compte que:

Posicionar-se per cerques molt competides pot resultar impossible (o impagable) i no és gens recomanable fiar-se de qui digui el contrari.
Per contra, explicant bé els continguts s'obtindrà un posicionament molt més rendible en correspondre a cerques més concretes (normalment d'usuaris que tenen més decidit el que volen). Tot i rebre poques visites per cadascuna d'aquestes cerques, el total de visites rebudes pot ser força impressionant. El conjunt d'aquestes cerques és l'anomenada "Long Tail" (o cua llarga), que té la seva importància i garantia d'estabilitat, en implicar una gran diversitat en els orígens de les visites.

Dependre del posicionament d'un, o un grapat de termes molt competits, té un paral·lelisme considerable amb dependre d'un sol client. Perdre el posicionament per paraules clau específiques, pot significar l'esfondrament de tot un projecte.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots


Activació i gestió de perfils socials Podem crear i vincular a la seva pàgina web els perfils socials del seu negoci, facilitant que els usuaris de les xarxes estiguin informats de les novetats del seu web
Adaptació de textos per millorar el posicionament web Modificar la redacció de pàgines web per aparèixer en més cerques de Google, i així obtenir més visites per posicionament orgànic
Administració integral de pàgines web Si és conscient dels beneficis de tenir la pàgina web actualitzada, però no disposa de temps o personal per fer-ho, li podem donar un cop de mà
Incorporació de textos i continguts a pàgines web Afegir els textos a pàgines web per actualitzar-ne els continguts i evitar que quedin obsolets o hi faltin informacions
Posicionament als cercadors Podem fer que la seva pàgina aparegui en millors posicions als resultats de cerques a Google que poden ajudar el seu negoci a vendre més
Servei d'elaboració de continguts per pàgines web Redacció de textos optimitzats per cercadors (SEO) per pàgines web, per oferir la informació necessària als usuaris i ser trobats a Google
Traducció de textos per pàgines web Servei de traducció de textos a Català, Espanyol, Francès, Anglès, Alemany, Rus, Àrab, Xinès i altres per pàgines web

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat