Errors ortogràfics, i paràgrafs sense signes de puntuació

Un dels sistemes que antigament podien donar resultats, era l'ús de paraules escrites expressament amb errors ortogràfics.

Aquesta és una política que a Google no li agrada, una mostra és que en fer una cerca, si s'ha fet algun error, als resultats, hi apareix el text "potser volia dir", i mostra la carca escrita "correctament", i depenent del cas, fins i tot els primers resultats seran els corresponents a la cerca correctament escrita, o fins i tot fer la cerca que es considera correcta (un problema habitual en idiomes minoritaris, és que retorni els resultats de paraules molt similars en un idioma que no és el que s'ha utilitzat per fer la cerca, tot i no ser exacta, coincideix en la pràctica totalitat).

Google, com tothom, vol qualitat, i una pàgina amb errors ortogràfics, no mereix la mateixa consideració que una que es molesti a respectar les normes lingüístiques bàsiques, que per defecte se suposarà més fiable. En conseqüència, recórrer a aquestes pràctiques és motiu de penalització pel descrèdit que implica per la pàgina que les utilitza.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat