Copiar continguts d’altres pàgines és perjudicial per tothom

Per aconseguir un bon posicionament, es pot competir per uns mateixos conceptes, que donen bon resultat a altres pàgines, tot i això, tret d'aquests conceptes, que moltes vegades s'han d'incorporar necessàriament, la resta de les frases han de ser originals.

Això evitarà caure en la duplicitat de continguts. Una metodologia que penalitza el posicionament de la font original i també el de la còpia.

Oferir resultats amb continguts únics i originals és un dels principals mals de cap, tant per les persones que dediquen hores i més hores al seu desenvolupament, com per als cercadors, que no tenen cap interès en acumular continguts duplicats, i pàgines que expliquen exactament el mateix que altres. Per tant, el més ètic, i també més funcional, és aprofitar els continguts d'altres pàgines com a font d'inspiració per desenvolupar els textos, però més enllà d'això, l'adequat i educat, seria desenvolupar els propis des de zero.

No és cert que a dia d'avui Google identifiqui adequadament la font original dels continguts duplicats. Motiu pel qual l'ètica del SEO esdevé encara més important, perquè tant la font com la que còpia tindran una prioritat similar, tot i que en qualsevol cas, ambdues tindran una valoració inferior a la que els correspondria.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat