Links cap a punts concrets en una pantalla

Posar enllaços interns a la pàgina web, cap a un punt o text concret, ja sigui a la mateixa pantalla, o cap a qualsevol altra de la mateixa pàgina, és una de les opcions ben valorades per potenciar els concepte d'interès (si un apartat concret mereix un enllaç, serà perquè s'ho val),

En algunes pantalles amb molt de contingut, i per resultar més operatives. Tot i ser poc habitual, algunes vegades s'opta per incorporar un índex de continguts a la part superior i / o inferior, que en clicar en un o altre títol, porta cap al punt de destí (a la mateixa pantalla o en una altra, tan se val), facilitant d'aquesta manera que l'usuari trobi les informacions que li interessen. Aquests enllaços, son un distintiu de qualitat per aquella pàgina, que en conseqüència, mereix una valoració positiva, que es reflecteix en un increment del PageRank i el posicionament.

Aquesta apreciació, consisteix en que el punt enllaçat tindrà més rellevància pel text utilitzat en l'enllaç que hi apunti (anomenat text àncora).


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat