Val la pena el posicionament als buscadors?

En consultar les estadístiques d’una pàgina web, es fa evident que la major part de les visites que arriben, ho fan des de cercadors. Per tant en tot projecte de disseny web, cal tenir en compte un aspecte tan bàsic com el posicionament als cercadors, o posicionament web.

El posicionament web és una de les estratègies bàsiques per aprofitar la inversió en les pàgines web, que si es fa com a part d’una campanya de màrqueting, i s’acompanya de l’optimització apropiada, permet treure el màxim profit dels buscadors.

En les cerques, per trobar productes, serveis o informacions de qualsevol tipus, està demostrat estadísticament que més del 60% de les vegades s’acaba per entrar en un dels primers tres resultats, sent de llarg el primer el que més vegades s’acaba visitant.

Tenir un bon posicionament web als cercadors, és especialment útil per conceptes genèrics, que aportaran una gran quantitat de visites per si mateixos.

De tota manera, la importància del posicionament web va molt més enllà. Si els conceptes genèrics pels que s’han fet campanyes de posicionament web formen part de cerques més concretes, aquestes també apareixeran en bones posicions als resultats, perquè en tenir termes amb un pes important inclosos a la cerca, la pantalla en concret també tindrà un bon posicionament web per aquestes cerques.

És important tenir en compte que com millor se sap què es vol, més concretament es busca, i per tant el rendiment real d’aquestes visites serà superior al dels termes més genèrics, d’aquí la importància del posicionament web per paraules clau, que permet aparèixer en bones posicions per cerques genèriques, i ajuda molt per les específiques (que a més son les que ofereixen millors resultats a curt terme en implicar que qui les fa té una idea molt més precisa i per tant evolucionada del que està buscant).


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat