Empresa SEO, promoció i posicionament Web de Barcelona

David Casals i Albert Pastor de TecnicasMarketing.com són experts en posicionament en cercadors, i portem la seva empresa en els primers llocs dels principals cercadors d'Internet.

El 95% de les persones que accedeixen a Internet a buscar informació ho fan a través de motors de cerca com Google, Yahoo, etc.

Més important encara, el 73% dels productes o serveis que es venen a través d'Internet tenen l'origen de la seva investigació en els cercadors. Per això, els internautes introdueixen paraules relacionades amb el seu interès particular i accedeixen a la llista de resultats que els presenta el cercador.

Al mateix temps, les estadístiques indiquen que la majoria dels usuaris miren només com a màxim les dues o tres primeres pàgines dels resultats del motor de cerca.

¿Què passa si la seva pàgina web està posicionada en la pàgina 20, 50 o 834? Doncs que els seus clients no ho trobaran És el mateix que no estar en Internet.


POSICIONAMENT BÀSIC

El posicionament més econòmic, però no per això menys eficaç. S'optimitzen els factors més bàsics de la web i es treballa el link building per posicionar-se per les paraules clau més rellevants del seu negoci.

Recomanat per mini site o promocions de productes o serveis molt específics.

 

POSICIONAMENT PIMES

El posicionament ideal per una web d'empresa, abasta des d'un detallat estudi de l'estat actual i competència, passant per una optimització de cadascuna de les parts del codi font de totes les pàgines que componen la web per aconseguir una indexació òptima en els cercadors.

Ideal per una web corporativa o d'empresa.

 

POSICIONAMENT BOTIGA VIRTUAL

Si la seva web és una botiga virtual, aquest és el millor pla de posicionament per al seu negoci.

S'analitzen els principals punts i perfeccionen factors com el procés de compra, els factors de credibilitat, l'optimització del codi font i el posicionament dels diferents productes en els cercadors

És una solució integral per al posicionament d'una botiga online, aconseguint una generació de més trànsit web qualificat que es tradueix en vendes i un augment de la ràtio de la conversió visites / vendes.

Comptem amb una experiència contrastada en el posicionament a Internet, on ha aconseguit importants èxits convertint webs en referents en els seus respectius camps.

 

Info de contacte:
Tel: 93.787 21 86
Mòbil: 662067111
www.tecnicasmarketing.com
info@TecnicasMarketing.comT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat