Agregador d’RSS per publicar informacions de pàgines d’interès a la pròpia

L'agregador d'RSS que incorpora Cletu, serveix per mostrar els titulars i la introducció de notícies (o informacions) publicades en altres llocs (ja siguin portals de diaris, proveïdors, blocs...), en un apartat de la pàgina destinat a aquesta finalitat.

Incorpora un filtre de paraules clau per limitar la publicació a aquelles informacions de temàtica relacionada amb la pàgina.

Tant les pàgines subministradores de continguts, com les paraules clau, es poden modificar i incorporar noves fonts d'informació, o eliminar les actuals qualsevol moment (des de l'administració).

En accedir a l'apartat de la web en que es fa la redifusió de fonts RSS publicades en altres pàgines, els usuaris poden llegir el títol i la descripció breu de les informacions publicades en aquelles fonts en que s'hagi sindicat (subscrit) la pàgina web.

Si l'usuari vol consultar la informació completa, només haurà de clicar damunt del títol de la notícia, i accedirà a la font original (copiar els continguts no seria ètic i està penalitzat), que s'obrirà en una finestra o pestanya nova, per tal que un cop hagi acabat de consultar aquella informació, pugui continuar llegint la resta de feeds de la pàgina.

La finalitat d'aquesta eina, és oferir un lloc des d'on tant clients com proveïdors o col·laboradors, puguin consultar informació actual i del seu interès a les pàgines que utilitzen aquest mòdul de Cletu, i fidelitzar-s'hi gràcies a aquest servei.

A més de la utilitat que té per als usuaris, un altre avantatge d'aquest mòdul és que no requereix que l'empresa li destini recursos. Ni per la recerca diària d'informacions d'interès, ni per l'elaboració o traducció dels continguts que els usuaris hi podran consultar. Un cop està configurat, no requereix manteniment habitual.

Un altre avantatge complementari a la fidelització (que per si sola ja és prou important), és que a les pantalles de l'espai de notícies proporcionades per fonts RSS s'hi poden incloure les promocions destacades de l'empresa, nous articles o serveis, i altres informacions d'interès. Esdevenint un espai idoni per incrementar-ne la difusió.

 

Poden veure aquesta funcionalitat a l'apartat Novetats SEOSi es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat