Evolució de la programació per mantenir les pàgines web actualitzades

Cletu és un gestor de continguts viu, al que s'incorporen noves utilitats amb freqüència.

Les noves prestacions, tenen com a finalitat oferir un servei més còmode o complet als usuaris, millorar les possibilitats de difusió (tant per promoció viral, com per aprofitar les característiques de les xarxes socials), o satisfer noves necessitats. Així, els portals web que l'utilitzen i ho necessiten, o ho consideren oportú, poden estar a la última.

L'evolució constant, i la implementació de noves eines i prestacions, permet que els portals web que utilitzen Cletu siguin competitius al llarg del temps, i que en tot moment estiguin a l'alçada d'altres pàgines, amb les que ha de competir per arribar a un mateix públic.

El desenvolupament de noves aplicacions es planteja de diverses maneres, i tot i que la més habitual és desenvolupar mòduls de programació o millores aplicables a pàgines existents, també es du a terme la programació d'aplicacions a petició de clients que volen millorar la seva pàgina en algun aspecte, i han ideat alguna funcionalitat que els pot ser útil per aconseguir-ho.

Tan bon punt ha estat programada una nova utilitat que pot resultar d'interès per portals web en funcionament, s'informa als seus responsables. Ja sigui mitjançant els butlletins de novetats que s'envien periòdicament, o, únicament si es considera que pot resultar un benefici excepcional per al seu portal web, contactant-hi directament per exposar els beneficis, igualment com en aquells casos en que el client ha donat instruccions específiques en aquest sentit.

Inevitablement l'actualització permanent de les funcions d'un portal web, implica una inversió constant, i per tant, el ritme d'actualitzacions, dependrà de la importància que la pàgina tingui per l'empresa. Per aquest motiu, en molts casos s'opta per fer actualitzacions consistents en incorporar un plec de noves prestacions (cada x anys, o quan convingui).


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat