Creació de pàgines web per la internacionalització de negocis

En el moment que una empresa es planteja sortir a l'exterior (exportar, internacionalitzar-se, iniciar una expansió internacional, mundial... o com se'n vulgui dir al "vendre a fora" de tota la vida), ja no és suficient amb els idiomes que es parlen als estats i països propers. Per aquest motiu, mantenir les funcionalitats a l'alçada de les necessitats actuals, inclou que la pàgina web de l'empresa es pugui consultar en idiomes que, fins fa poc temps, en la majoria dels casos ni s'haurien valorat.

Per ser més útil, i participar en l'èxit de les empreses que utilitzen Cletu, des del mes de març de 2011, el nostre gestor de continguts permet la compatibilitat amb tots (o gairebé tots) els idiomes i alfabets del món (Xinès, Rus, Àrab...).

Aquesta compatibilitat avui dia ja és necessària per vendre a l'estranger, perquè el normal, és que en primer lloc un usuari busqui el que necessita en el seu idioma, i per molt que "l'Anglès l'entengui tothom", l'interessat primer buscarà en el seu idioma. Ja sigui Rus, o qualsevol altre. I si la pàgina no es troba en el que utilitzi, per molt que l'empresa ofereixi exactament el que necessita, i a un preu i qualitat adequats, si no apareix entre els resultats, no podrà ser tinguda en compte com a possible elecció.

Dit d'una altra manera:
"El problema no és que ens entenguin, si no que ens trobin!!".

I per aquest motiu la compatibilitat amb múltiples idiomes i alfabets, esdevé una altra garantia d'èxit que Cletu pot oferir avui al seu negoci.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat