Programació de passarel·les per importar i exportar productes i compres

La informació d'una pàgina o un portal web, ha de ser el més actual possible. La solució més eficient, pràctica, segura (i a llarg o curt terme econòmica) per aconseguir-ho, és que els continguts s'actualitzin automàticament amb el programa de gestió de la pròpia empresa.

Cletu permet l'elaboració de passarel·les, per la importació i actualització de productes i continguts. Agilitzant notablement la gestió administrativa, tant de la pàgina web, com de les operacions que s'hi originin.

En vincular el portal web i el pograma de gestió, els preus, les existències i les característiques dels articles publicats a la pàgina, son els mateixos que consten al programa. Millorant l'eficiència del treball, i evitant que es produeixin imprevistos com vendre articles exhaurits, amb característiques errònies o a preus desfasats. Aquesta integració ofereix múltiples beneficis, que van des d'oferir una millor imatge i generar més confiança als compradors, fins la reducció al mínim dels costos derivats de canvis, devolucions i abonaments d'imports pagats per articles que per un motiu o altre no es podran servir.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat