Programació de portals web amb aplicacions a mida

Cal tenir en compte, que per més estudiada i meticulosa que hagi estat la planificació inicial d'un portal web, a llarg terme l'evolució de les prestacions vindrà determinada per l'ús que en facin els usuaris, i les noves possibilitats i aplicacions que (segur, i sempre) aniran sorgint posteriorment.

Estar atents a quines son les prestacions que més s'utilitzen, estudiar evolucions possibles, i tenir en compte las noves possibilitats per implementar aquelles que millorin o facin més còmode l'ús de cada portal web, son les claus que en garantiran la subsistència a llarg terme.

Tenint en compte aquests aspectes, si es vol desenvolupar un portal amb garanties d'aprofitament, i especialment no es vol refer tota la programació periòdicament, el millor que es pot fer, és utilitzar una base flexible, i adaptable, a la que es puguin implementar noves prestacions compatibles amb l'estructura inicial.

Cletu és modular, amb una base de programació desenvolupada per permetre la implementació de noves funcionalitats, sense haver de replantejar el projecte. A més, en funcionar amb sistema de plantilles (templates) XHTML, permet refer tot el disseny de les pàgines i portals web que l'utilitzen, sense necessitat de fer modificacions constants a les bases de dades.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat