Publicar informació i mostrar camps segons l’usuari

Publicar uns camps que no estiguin a l'abast de tothom, i definir la visibilitat segons el tipus d'usuari, permet que, en cas que calgui i segons les necessitats d'informació de cada categoria d'usuaris. En una mateixa pantalla s'hi mostrin uns camps o altres, depenent de quin usuari la consulti, i els permisos que tingui.

És una funcionalitat desenvolupada (per exemple), pensant en empreses que han de publicar esquemes de màquines que només han d'estar a l'abast d'alguns distribuïdors, per donar una informació més personalitzada a un grup de clients específic (fer-los destacar que les condicions de venda d'aquell article son únicament per ells), i en definitiva, per donar-los més importància mitjançant una presentació que pot ser molt personalitzada.

A més de la publicació de camps segons els usuaris que els hagin de consultar, Cletu també permet que alguns apartats de la pàgina només siguin accessibles per grups d'usuaris determinats. Aquestes característiques, es defineixen íntegrament des de l'administració.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat