Xat d’atenció al client i suport online per usuaris

El xat de suport online, serveix per oferir una atenció immediata, que farà possible que els usuaris plantegin qüestions o consultes, que d'altra manera molt possiblement no farien per considerar que per aquell motiu no val la pena trucar ni enviar correus o formularis.

El xat online que integra Cletu, funciona sobre Hotmail, perquè permet accedir amb un mateix usuari des de diversos terminals. Per tant, en cas que el responsable no es trobi a les instal·lacions, si té un mòbil compatible també pot rebre les consultes, però en cas que no sigui possible, l'atenció la pot oferir un altre membre de l'administració.

L'usuari que planteja la consulta no necessita estar identificat al sistema (pot fer-ho anònimament). Per tant, únicament ha de clicar a l'accés al xat de suport online, i plantejar els seus dubtes, moment en que a l'assistent encarregat de donar el suport, se li obrirà la finestra de xat amb la consulta, i podrà respondre, disposant d'una oportunitat única de convèncer usuaris que estan interessats en el que ofereixen, de que son la solució més adequada.

A més de que l'atenció és immediata i en temps real, admet concrecions i replantejaments de preguntes, que permetran estalviar bona part del temps necessari enviar una resposta completa a preguntes que son massa genèriques. El procés de la comanda també s'agilitza notablement, en poder disposar de la informació necessària per decidir immediatament si és o no el que necessita, quan té la necessitat d'adquirir-lo. Per aquests motius, resulta especialment interessant per la comercialització d'articles de compra impulsiva.


Consideracions importants per incorporar el xat de suport online:
A la pàgina web, el xat de suport online indica si l'assistent està online o si no. L'ideal és publicar-hi l'horari en que s'ofereix l'atenció, i és bàsic no desatendre'l, i com a mínim complir-lo escrupolosament.

Un xat de suport online al client, és una eina que s'ha de gestionar amb la màxima diligència. Pot ser un gran avantatge i argument comercial davant de la competència, però també pot tenir l'efecte contrari si no se li dedica l'atenció requerida.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat