Promoció web

Quan un usuari accedeix a una pàgina en que s'ofereixen productes o serveis que li poden interessar, és cert que el més normal és esperar a que recordi l'adreça i torni quan vulgui, però el rendiment de la pàgina web serà força millor si l'usuari té l'oportunitat d'estar al corrent del que s'hi publica. Per fer-ho, n'hi ha prou incorporant eines de comunicació i promoció web, i continguts d'interès i actuals.

Les aplicacions de promoció de pàgines web, serveixen per crear un canal de comunicació amb els usuaris, per tal que puguin estar informats de les novetats que s'hi vagin publicant, sense necessitat d'entrar a la pàgina web, i de manera quasi immediata.

Potser encara resulta més interessant, que dotar una pàgina amb eines de promoció web facilita que l'usuari s'hi familiaritzi progressivament, fins reunir la confiança necessària per acabar-hi comprant, o contractar algun dels serveis que se li poden oferir.

A més, gràcies al canal de comunicació establert, quan arribi el moment de comprar o contractar allò que se li ofereix, es multipliquen les oportunitats de que l'usuari pugui recordar la pàgina, i així, com a mínim, tindrà la possibilitat de valorar que sigui l'empresa que el manté informat qui li faciliti allò que necessita.

En aquest espai hem indicat algunes de les eines de promoció online que incorpora Cletu, ja siguin de desenvolupament propi o de codi obert, per la promoció i comunicació mitjançant la pàgina web, i també s'hi comenten algunes de les seves particularitats.

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom