Incorporar comentaris i opinions d’articles serveis i continguts

Quan una pàgina web reuneix uns mínims requisits d'accessibilitat, és normal que un alt percentatge de les visites provinguin de cercadors.

L'usuari procedent de cercadors, habitualment no coneix l'empresa, i per tant, per molt bona que sigui la imatge que es vulgui donar, i per ben explicats que estiguin els continguts, necessitarà algun argument de pes, que li inspiri la confiança necessària per optar per aquella solució, o per una altra.

Si un usuari publica la seva opinió sobre un article o servei, el seu acord o desacord amb una explicació, o qualsevol comentari al respecte, aquest comentari es podrà gestionar de manera que es publiqui o no a la pàgina web, resultant una eina molt útil per avaluar la satisfacció dels usuaris amb el que se'ls està oferint, oferint l'oportunitat d'actuar immediatament per resoldre qualsevol problema que es presenti.

Una altra utilitat dels comentaris de continguts, és que permet que en botigues virtuals, els compradors rebin un correu amb l'enllaç per comentar els articles que han comprat en el moment de donar una venda per finalitzada. D'aquesta manera podran deixar un comentari, ja sigui referent al producte o sobre qualsevol aspecte relatiu al procés de la seva compra, que quedarà a disposició dels futurs usuaris, que podran llegir els comentaris publicats fins al moment.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat