Curset de posicionament web per aprendre a posicionar la pàgina als buscadors

El curset de formació bàsica de posicionament web consisteix en formar un membre de l'empresa per tal que s'ocupi dels treballs de posicionament web de la pàgina web de l'empresa. Amb garanties, i la seguretat d'aprofitar el temps dedicat a aquesta tasca.

La independència és la clau de l'èxit, i per tant, tot allò que l'empresa pugui fer internament, millor no donar-ho a fer. I no pel cost, si no perquè si la mateixa empresa es pot fer la feina, els resultats sempre seran molt millors.

En el curset bàsic de posicionament web, s'hi inclou la instal·lació del programari apropiat per valorar les pàgines que poden resultar de més interès per aconseguir enllaços de qualitat, i el suport corresponent durant les setmanes posteriors a la seva realització, per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir al responsable d'aquestes tasques en un primer moment.

La persona que hagi de rebre el curset de formació bàsica en posicionament web, ha de tenir els coneixements bàsics d'utilització d'eines ofimàtiques, principalment Miscrosoft Word i Excel, i a poder ser nocions d'HTML bàsic.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat