Tutoria per elaborar continguts de pàgines web optimitzats per cercadors

Tot i no ser complicat, cal saber quins son els espais més rellevants en una pàgina, i com elaborar els continguts que s'hi han d'incorporar per facilitar que els cercadors els puguin valorar el millor possible, i fer que la pàgina web rebi les màximes visites procedents dels cercadors. Elaborar els continguts d'una pàgina web tenint en compte aquests aspectes, és optimitzar els continguts per cercadors, i conèixer les tècniques és bàsic per aprofitar al màxim aquesta font inesgotable de consultes, que poden acabar en vendes.

La redacció dels textos d'una pàgina web que no presenti dificultats per ser indexada als cercadors, pot ser la diferència entre rebre 500 o 5.000 visites al mes.

L'experiència demostra que si l'elaboració de continguts de les pàgines web el du a terme personal intern amb l'apropiada formació, el resultat és molt millor que si aquesta tasca recau sobre l'empresa de disseny web, que mai tindrà uns coneixements comparables. D'aquí la importància d'aquest curset.

Aquesta promoció té com a finalitat que l'empresa tingui com a mínim una persona capacitada per elaborar els continguts que s'hauran d'incorporar a la seva pàgina web, i consisteix en 4 hores de formació i suport per resoldre aquells dubtes que puguin sorgir durant les setmanes posteriors a la seva realització.

L'objectiu del curset d'elaboració de continguts per pàgines web, és que les persones que s'hagin d'ocupar de la gestió dels continguts de la pàgina corporativa, a més de saber-ho fer, entenguin els motius pels que és important fer-ho d'una manera i no d'una altra.

Els requisits que ha de reunir la persona a formar, únicament son responsabilitat, interès, i coneixement de l'ús de les eines informàtiques bàsiques.

El preu del curset de desenvolupament de continguts per pàgines web és de 300€+IVA, i inclou la posterior revisió i els comentaris corresponents als continguts elaborats per qui l'hagi seguit.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat