Enviar newsletters o butlletins per informar a clients i usuaris

Amb l'enviament de butlletins, es pot mantenir una campanya permanent de comunicació i informació als clients. Per fer-ho, només s'han d'incloure els continguts a la pàgina web, seleccionar els destinataris que hauran de rebre cada informació, escollir els continguts que s'hi hauran d'incloure, i finalment fer l'enviament.

Enviar butlletins, és una activitat que requereix responsabilitat i rigor, i limitar-se a un o dos enviaments al mes, amb les informacions més destacades, i com a màxim un per setmana en temporada alta. Llevat és clar, d'aquells casos en que les informacions requereixin una actualització més freqüent (com poden ser cotitzacions diàries, o un volum de rotació excepcionalment alt).

El sistema d'enviament de newsletters de Cletu, permet incloure un text introductori, i ordenar les informacions que s'enviaran, així com escollir els destinataris, ja sigui per grups, a la totalitat dels usuaris de la pàgina, o només als escollits individualment per rebre el butlletí.

Els correus que s'envien tenen maquetació html, compleixen la legislació vigent, i pel cas que no es visualitzin correctament, inclouen un enllaç per veure'ls al navegador (Firefox, Internet Explorer, Google Chrome...), a més de poder crear un historial de butlletins a la pàgina web, on es podran consultar, ja sigui ordenats per data, o pel camp que es consideri més oportú en preparar la pàgina.

Un cop finalitzat l'enviament de les newsletters, el sistema genera un fitxer amb el registre, en que indica si s'han pogut enviar els correus, i les adreces que hagin donat problemes.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat