Google Analytics, les estadístiques de Google.

Google Analytics son les estadístiques gratuïtes que Google posa a disposició de les pàgines web. Serveixen per analitzar les visites amb força detall, i ajuden a estudiar el comportament dels usuaris. Aquesta informació (conjuntament amb la que ofereixen les estadístiques del servidor), permetrà determinar quines son les accions més oportunes per millorar l'efectivitat de la pàgina.

Les estadístiques Google Analytics, son d'especial interès en pàgines que publiquen RSS, o continguts publicats en xarxes socials (que provoquen que les estadístiques del servidir perdin exactitud en el número de visites), i disposar d'estadístiques creïbles. El motiu és que en cas que des d'una xarxa es consulti una sola imatge del servidor, les estadístiques, en analitzar tot el trànsit, marcaran una visita més. Per contra, unes estadístiques externes, en analitzar únicament el trànsit en els fitxers que tenen el codi incorporat (fitxers html, asp o php... les pantalles), només donaran com a trànsit aquelles consultes que realment han imprès com a mínim una de les pantalles de la pàgina.

Disposar d'unes estadístiques Google Analytics, a més ofereixen altres avantatges, com que van preparades per identificar el transit procedent de campanyes de promoció, ja siguin d'Adwords (el programa d'anuncis publicitaris de Google), o d'altres orígens, sempre i quan la URL contingui els paràmetres definits per tal d'identificar-ne l'origen, la campanya i el mitjà.

Els mecanismes de promoció que incorpora Cletu generen el codi en les referències per tal d'identificar-ne l'origen amb la màxima facilitat.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat