Crear de formularis des de l’àrea d’administració de la pàgina web

Un generador de formularis és una eina pensada per crear formularis i incorporar-los com a complement de les pantalles d'una pàgina web.

Les utilitats del generador de formularis poden anar des de preparar formularis específics per recopilar informacions concretes, fins inscripcions a esdeveniments, crear qüestionaris, enquestes, exàmens online per un grup d'usuaris determinat... o per a tots els usuaris (registrats o no).

A banda de la comoditat que ofereix la possibilitat de gestionar els formularis d'una pàgina web sense necessitat de que els prepari l'empresa de disseny, l'avantatge del generador de formularis de Cletu, és que envia el formulari completat per correu a l'adreça indicada (cada formulari pot tenir un destinatari diferent), i també conserva una còpia al servidor. D'aquesta manera, es poden consultar les respostes a mida que arriben, i descarregar-les totes en un sol fitxer en el moment que s'hagi de fer el tractament de les dades rebudes.

A més, també permet crear diversos formularis amb la mateixa plantilla, que es podran ubicar en diferents espais amb un text de presentació específic per cadascun d'ells, sense necessitat de crear tot un formulari de cap i de nou, si no és que és totalment diferent dels que ja existeixen. En cas de formularis amb petites diferències, permet duplicar una fitxa amb els camps, i fer-hi les modificacions oportunes per les necessitats de cada cas.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat