Programació de portals de comunicació per entitats i empreses

Cletu és un CMS apropiat pel disseny i la programació de portals de comunicació, gràcies a que incorpora eines que permeten que els usuaris puguin fer el seguiment de les informacions publicades a la web, amb les màximes facilitats.

Les opcions per la redifusió de la informació, permeten tal varietat que pràcticament resulten al gust de l'usuari. I el més important. A més, un cop han estat configurades i vinculades al portal, o la pàgina web que les utilitza, aquestes opcions generalment no tenen per què donar feina, ni impliquen la instal·lació de software addicional de tercers.

L'eina principal, bàsica i imprescindible per automatitzar la redifusió de continguts, no és cap altra que els RSS (Really Simple Syndication). El motiu és la seva potència, que a banda de permetre que qui vulgui pugui seguir les novetats mitjançant el seu agregador d'RSS, també fan possible la publicació automàtica en portals d'RSS, que les reenviaran a tots aquells usuaris que s'hagin subscrit a una temàtica, o fins i tot en xarxes socials, pràcticament a temps real, i en conseqüència, multiplicant automàticament el seu públic potencial.

A més d'RSS, Cletu incorpora newsletters, per enviar informacions destacades, novetats, promocions, i ofertes als subscriptors, i també permet publicar comentaris, i subscriure's a continguts específics, o fins i tot als comentaris que es vagin incorporant posteriorment a la pàgina.

En un altre ordre, Cletu inclou els quadres per compartir continguts d'AddThis, que tenen la utilitat de permetre que els usuaris publiquin aquests continguts en gairebé 300 llocs de qualsevol tipus, només marcant una opció.

I per acabar, Cletu també pot oferir la possibilitat de que els usuaris convidin als seus contactes a fer-se usuaris.

Pel que fa als usuaris registrats, Cletu a més permet que cada usuari disposi de la seva àrea privada, on, si cal, es pot publicar informació específica, o també, i sense necessitat d'accedir a cap espai en concret, fer que pels usuaris escollits, disposin de més informació a la mateixa pantalla dels continguts o productes. Ja sigui per usuaris en concret, o per grups d'usuaris, que necessiten o que per la seva qualificació, poden tenir accés a unes informacions, que pel motiu que sigui, no han de ser accessibles a tot el públic.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat