Promoció de pàgines web als cercadors i fidelització d'usuaris

La promoció de pàgines web és un punt clau per aprofitar al màxim possible els treballs tant de programació com d'elaboració i incorporació de continguts a la pàgina web. Però cal saber que una pàgina necessita un temps durant el que s'haurà de posicionar i aconseguir un número suficient d'usuaris registrats (en cas de tenir l'opció), i millorar el posicionament als cercadors.

Qualsevol pàgina web amb pretensions de tenir una comunitat d’usuaris estable i en augment, ha de publicar continguts seriosos, rigorosos, i el més transparents i actuals possibles, a més de ser interessants per als usuaris que integren el mercat de l’empresa. Un detall que encara és més important que la qualitat de les informacions publicades, és que s’ha de ser responsable amb els compromisos que s’adquireixin. Promocionar una pàgina mal gestionada és fer una mala publicitat, i com a tal donarà els resultats contraris als que es pretén aconseguir.

A banda, si l’aposta per Internet realment és important, cal fer una promoció activa des de la pròpia pàgina, com enviar novetats i promocions o notes de premsa als usuaris registrats.

 

Important!
Com tothom sap, rebre un o dos correus al mes, si el contingut és interessant no molesta, però si s’envien diversos correus per setmana, únicament s’aconseguirà una renovació constant dels subscriptors perquè els usuaris es donaran de baixa en poc temps. Si a més la informació que s’envia és repetida ja no cal ni parlar-ne.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat