Subscripció a modificacions de la informació publicada

El principal interès és donar el millor servei possible, i, si aquest valor afegit no dóna feina, encara millor.

El més normal, és que un usuari no compri o contracti immediatament un producte o servei per més interessat que hi estigui. Els motius son diversos, ja sigui el desconeixement de la pàgina (manca de confiança), o que vol buscar una mica més, entre d'altres. Queda clar que l'interès existeix, tot i que aquell no sigui el moment adequat. De manera que si es dóna l'oportunitat que l'usuari estigui informat de l'evolució d'aquell article, les possibilitats que en un futur s'acabi decidint per fer la compra seran molt més altes.

Donar l'oportunitat de seguir les variacions que tingui allò que s'ofereixi en una pàgina, permetrà que, ja sigui per rebaixes, en fer una oferta, o en realitzar qualsevol modificació al producte o servei, qui hi tingui interès ho sàpiga gràcies als avisos als que s'hagi subscrit, de manera que es podrà tornar a plantejar comprar o contractar aquell article o servei, i possiblement el moment sigui més favorable.

Cletu permet que els usuaris es subscriguin a comentaris i a modificacions de productes i continguts. A més, des de l'administració es pot consultar el número d'usuaris subscrits a cada pantalla.

Conèixer el nombre de seguidors que té cada contingut, article o servei publicat, permet fer-se una idea força exacta de l'interès que ha despertat entre el públic de la pàgina, de manera que resultarà molt útil per definir quines campanyes de promoció tindran més oportunitats d'èxit.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat