Què és Cletu?

Les empreses decideixen desenvolupar una pàgina web per motius molt diferents. Des de les que creuen que "s'ha de tenir pàgina", fins les que consideren que tenir una pàgina web els pot ser útil per millorar els resultats, ampliar el seu mercat, o millorar la qualitat de servei i / o l'atenció que s'ofereix als seus clients actuals.

Cletu és un gestor de continguts desenvolupat per aquestes últimes empreses. Les seves característiques tenen la finalitat de posar les màximes garanties a l'abast de les empreses i entitats que l'utilitzen. Cuidant tots els aspectes que afecten la difusió de la pàgina, així com a la fidelització, i la confiança que transmet als seus usuaris.

Per atraure visites des de cercadors, s'emfatitza l'optimització web (es tracta d'un CMS SEO, o dit d'una altra manera, un gestor de continguts per la programació i disseny de pàgines web que tinguin les màximes facilitats per sortir bé als cercadors). Un aspecte molt important, perquè permet que els usuaris interessats en el que s'hi ofereix, puguin trobar fàcilment la seva pàgina als buscadors.

Per potenciar la fidelització, les pàgines amb el gestor de continguts Cletu, poden incorporar gestió d'usuaris, i altres mecanismes de comunicació, ja sigui web-usuari, o en sentit invers, alhora que també permet donar l'opció de que els usuaris publiquin les seves opinions (respecte a continguts i productes). Rebre avisos, ja sigui per la publicació de comentaris en aquelles pantalles que li resultin d'especial interès, o per actualitzacions de la informació publicada, també de productes (canvis de preu, o altres), o de continguts.

Finalment, també incorpora eines de promoció online i de màrqueting viral. La finalitat de les quals, és facilitar que qui trobi que la pàgina o els seus continguts resulten interessants, la pugui difondre fàcilment, o estar al corrent de les noves informacions que s'hi publiquin (i no necessàriament rebent correus electrònics).

A grans trets, les diferències entre Cletu i altres gestors de continguts son:

  1. Cletu fa que les pàgines ajudin a que nous clients trobin les empreses als cercadors (és un CMS SEO).
  2. Cletu potencia que les pàgines web resultin el més transparents possible, i inspirin una confiança comprovable (possibilitat de comentar continguts) als usuaris que les descobreixen (per transmetre la millor primera impressió possible).
  3. Cletu permet que els usuaris puguin fer un seguiment de les novetats i modificacions de continguts (via e-mail, newsletters, rss, subscripcions a modificacions d'informació, a comentaris d'altres usuaris...)... Potenciant-ne la fidelització.
  4. Cletu permet que aquells usuaris que ho vulguin puguin difondre les informacions publicades, alhora que convidar altres persones a conèixer la pàgina (mitjançant eines de promoció viral).

La combinació d'aquestes prestacions, és el que converteix Cletu en un gestor diferent, més complet, i útil. Perquè facilita que la pàgina sigui descoberta per més usuaris, que gràcies a les múltiples opcions de fidelització, fàcilment podran esdevenir usuaris habituals, que si obtenen la satisfacció és suficient, o consideren que els continguts son prou interessants, la donaran a conèixer a cost zero.

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Del Cós 35, 2n.
08241 Manresa (Barcelona)
Tel: (+34) 938 725 207
sagfsdginfsagfsdgo@csagfsdgletsagfsdgu.csagfsdgom