RSS per facilitar el seguiment i la promoció Social

Els RSS (Really Simple Syndication), serveixen per permetre a qui tingui interès en el que es publiqui al nostre web (pràcticament en temps real), i per fer-ho, únicament hagi de copiar l'adreça del canal que li interessi al seu agregador d'RSS, o al seu programa de correu, com a mínim Thunderbird i Windows Live Mail també ho permeten, i automàticament, cada vegada que s'actualitzi algun contingut del web (associat al canal), rebrà un avís (com si es tractés d'un missatge de correu).

I com s'aprofiten els RSS per fer promoció social?
El mecanisme és el mateix, però utilitzant eines externes (per exemple en el cas de Facebook es pot utilitzar RSS Graffiti). Un cop configurada l'aplicació, les publicacions del canal corresponent s'aniran compartint automàticament al perfil o la pàgina de Facebook que s'hagi indicat.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Continguts relacionats

Núvol de Tags


AddThis, convidar a compartir allò que interessa AddThis serveix per facilitar o suggerir als usuaris d'una pàgina web, que comparteixin una pantalla determinada als seus perfils socials
Eines de Facebook i Twitter per promoció social Plugins socials per mostrar des l'activitat de l'organització a les principals xarxes socials, i suggerir als usuaris que se'n facin seguidors.
Promocionar els perfils socials des del web Si els nostres usuaris tenen perfils a xarxes socials, estan interessats en saber què fem, i saben que ens poden seguir des d'allà, quan tinguem alguna cosa que els interessa ho sabran.
Quadres de comentaris vinculats als perfils socials Si quan un usuari publica un comentari al nostre web, també es mostra al seu perfil social, els seus "amics" sabran que existim.
RSS per facilitar el seguiment i la promoció Social Pàgines web amb RSS per augmentar la difusió de les publicacions i potenciar la promoció social

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat