Promocionar els perfils socials des del web

La utilitat dels perfils socials és ampliar la difusió de les informacions publicades al web. Per tant, enllaçar des del web als perfils socials, i potenciar-los activament, per tal d'aprofitar-los, arribar al màxim públic, i crear-se una reputació positiva, és poc menys que una necessitat per tot aquell que vulgui aprofitar Internet.

Les pàgines web desenvolupades amb Cletu EVO, incorporen espais per enllaçar als perfils de les principals pàgines i xarxes socials del moment (Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest), i també permeten afegir-n'hi d'altres des de l'administració.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots

Promocions

Continguts relacionats

Núvol de Tags


AddThis, convidar a compartir allò que interessa AddThis serveix per facilitar o suggerir als usuaris d'una pàgina web, que comparteixin una pantalla determinada als seus perfils socials
Eines de Facebook i Twitter per promoció social Plugins socials per mostrar des l'activitat de l'organització a les principals xarxes socials, i suggerir als usuaris que se'n facin seguidors.
Promocionar els perfils socials des del web Si els nostres usuaris tenen perfils a xarxes socials, estan interessats en saber què fem, i saben que ens poden seguir des d'allà, quan tinguem alguna cosa que els interessa ho sabran.
Quadres de comentaris vinculats als perfils socials Si quan un usuari publica un comentari al nostre web, també es mostra al seu perfil social, els seus "amics" sabran que existim.
RSS per facilitar el seguiment i la promoció Social Pàgines web amb RSS per augmentar la difusió de les publicacions i potenciar la promoció social

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat