Eines de Facebook i Twitter per promoció social

Per facilitar que els usuaris que descobreixin la pàgina web, i puguin tenir interès en saber què els podem oferir s'hi fidelitzin, tenim la necessitat de donar-los les màximes facilitats possibles. Una de les possibilitats, és permetre'ls veure la comunitat del web, o les darreres interaccions en xarxes socials. Cletu EVO, incorpora plugins socials de Facebook i de Twitter.

S'ha de tenir cura en la utilització d'aquestes eines, perquè un excés de plugins socials pot alentir força la càrrega de la pàgina, i una pàgina lenta és interpretada pels cercadors com una experiència poc agradable pels usuaris, motiu pel qual el posicionament se'n pot veure afectat.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots


AddThis, convidar a compartir allò que interessa AddThis serveix per facilitar o suggerir als usuaris d'una pàgina web, que comparteixin una pantalla determinada als seus perfils socials
Eines de Facebook i Twitter per promoció social Plugins socials per mostrar des l'activitat de l'organització a les principals xarxes socials, i suggerir als usuaris que se'n facin seguidors.
Promocionar els perfils socials des del web Si els nostres usuaris tenen perfils a xarxes socials, estan interessats en saber què fem, i saben que ens poden seguir des d'allà, quan tinguem alguna cosa que els interessa ho sabran.
Quadres de comentaris vinculats als perfils socials Si quan un usuari publica un comentari al nostre web, també es mostra al seu perfil social, els seus "amics" sabran que existim.
RSS per facilitar el seguiment i la promoció Social Pàgines web amb RSS per augmentar la difusió de les publicacions i potenciar la promoció social

T'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat