Activar l’autenticació del servidor de correu sortint SMTP a Outlook Express

Configuració de l'autenticació de servidor de correu sortint d'adreces de correu a l'Outlook Express:

Aquest espai conté una explicació que ha de servir de guia per a la incorporació de l'autenticació del servidor de correu sortint SMTP de les adreces de correu.


Passos per a la configuració completa:

1.- A la pantalla principal de l'Outlook Express, cal clicar al menú "Herramientas", en aquell moment, s'obre el menú vertical, i s'ha de clicar a la opció "Cuentas..."

 

Autenticación SMTP paso 1
 

 

2.- Al quadre Cuentas de internet, s'ha de seleccionar l'adreça de correu electrònic a la que s'ha de canviar la configuració del servidor de correu sortint (SMTP) per a accedir-hi, cal clicar dues vegades al damunt del seu nom, o bé una sola vegada i al botó propiedades que hi ha a la columna de la dreta del quadre "Cuentas de Internet".

 Autenticar SMTP paso 2

3.- S'obrirà un nou quadre de diàleg anomenat "Propiedades de mail.empresa.com", en la pantalla "General", a la part superior hi ha un espai anomenat "Cuenta de correo", en aquest espai hi posa mail.domini.extensió (mail.empresa.com). Aquest és un identificatiu "intern", i només serveix per a identificar els comptes de correu al quadre de "Cuentas de Internet", per tant, val la pena canviar el nom per defecte per un "Compres empresa" o bé "info domini", i així s'identificarà sempre més sense necessitat d'entrar-hi per veure quina adreça és.

Autenticar SMTP 2 

4.- Clicant a la pestanya "Servidores", a l'espai inferior "Servidor de correo saliente", s'ha de marcar el quadre "Mi servidor requiere autenticación". Dels altres espais d'aquesta pestanya, no s'ha de tocar res, ja que si s'ha fet correctament la configuració hauria d'estar tot correcte, i sobretot, MAI S'HA DE MARCAR "Iniciar sesión usando autenticación de contrasenya segura", ni modificar la configuració de "Servidor de correo saliente".

 

Autenticar SMTP
 

 

A continuació, "Aplicar", "Aceptar", i l'adreça ja hauria de funcionar perfectament.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Comentaris

Comentat oswaldo
gracias
Comentat
Muchas gracias a ti pot tomarte el tiempo de dejar el agradecimiento Oswaldo, si podemos ayudarte en algo no dudes en decirlo.
Comentat

Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat