Com es configuren els correus a l’outlook express?

Configuració de les adreces de correu a l'Outlook Express:

Aquest espai conté una explicació que ha de servir de guia per a la configuració de les adreces de correu dels dominis allotjats al servidor SEOCONSULTOR.COM de MANRESAPORTAL.COM, els passos per a configurar les adreces son simples, i moltes vegades ni tansols serà necessari seguir tot el procés fil per randa, però s'ha de tenir en compte que hi ha la particularitat de que s'ha de marcar la opció "Mi servidor requiere autenticación" a la pestanya "Servidores" del quadre de les "Propiedades de (nom de la bústia)".

Aquestes especificacions no tenen perquè fer que funcionin les bústies de correu electrònic a altres servidors.


Passos per a la configuració completa:

1.- A la pantalla principal de l'Outlook Express, cal clicar al menú "Herramientas", en aquell moment, s'obre el menú vertical, i s'ha de clicar a la opció "Cuentas..."


Configurar el correu a Outlook Express
 

 

2.- S'obre el quadre de diàleg "Cuentas de internet". Per estar en situació, es pot clicar la pestanya "Correo", i un cop aquí, i tal i com es veu a la il•lustració, clicar a "Agregar" i seleccionar la opció "Correo".

 

Crear compte de correu electrònic
 

 


3.- En aquesta primera pantalla de configuració dels comptes de correu electrònic, s'hi ha d'escriure el remitent (el nom que es vol que llegeixin els destinataris dels missatges enviats des d'aquesta bústia en concret), és a dir, si és una bústia particular, l'adequat seria posar-hi el nom, si es tracta d'una adreça general d'una empresa, el nom de l'empresa, i si es tracta d'un departament de l'empresa, l'adequat seria posar-hi (per exemple) Empresa, S.L. Compres. Si es vol, es pot posar l'adreça de correu electrònic, però els receptors dels missatges no tindran un nom, si no un e-mail, un cop fet això, ja es pot clicar a Siguiente.

Quadre d'introducció del remitent 

 

4.- En aquesta pantalla, s'hi ha de posar l'adreça de correu electrònic de la bústia, info@empresa.com correctament introduïda, aquesta ja és una pantalla que s'ha d'escriure bé, si no el correu no funcionarà.

Introduir la direcció d'e-mail 

 

5.- És la pantalla on s'ha d'escriure el servidor de correu entrant i el correu sortint de la bústia, altrament anomenats POP3 i SMTP. El servidor de correu entrant, ha de quedar com a POP3, i a les línies de sota, s'hi ha d'escriure els noms dels servidors assignats, en aquest cas;

Servidor de correu entrante (POP3, IMAP o HTTP): Sempre ha de ser: mail. domini.extensió (mail.empresa.com)

Servidor de correo saliente (SMTP): Sempre ha de ser: smtp.domini.extensió (smtp.empresa.com).

Indicar els servidors de correu pop3 i SMTP 

 

6.- En aquest espai, s'hi ha d'incloure el nom d'usuari i la contrasenya:
"Nombre de cuenta", és l'adreça de correu.
Contraseña al camp corresponent a la contrasenya, s'hi ha de posar la contrasenya del compte de correu.
És recomanable deixar marcat el quadre "Recordar contraseña" si no es vol escriure cada vegada la contrasenya del compte de correu.
El camp "Iniciar sesión usando autenticación de contrasenya segura, s'ha de deixar en blanc.
Ja només cal Clicar una altra vegada a "Siguiente".

Nom d'usuari i contrasenya de la bústia

 


7.- Si diu que "Escribió correctamente toda la información necesaria para configurar la cuenta", clicar a "Finalizar".


Fi de la configuració del compte de correu 

 

Un cop aquí, l'adreça de correu està configurada, i ja funciona correctament, però per a identificar les adreces de correu configurades, és recomanable identificar-les.

8.- Al quadre Cuentas de internet, s'ha de seleccionar l'adreça de correu electrònic que s'acaba de configurar (s'identifica perquè s'hauria de dir mail.domini...),per a accedir-hi, cal clicar dues vegades al damunt del seu nom, o bé una sola vegada i al botó propiedades que hi ha a la columna de la dreta del quadre "Cuentas de Internet".


Accés a la configuració de compte d'e-mail 

 

9.- S'hauria d'obrir un nou quadre de diàleg anomenat "Propiedades de mail.empresa.com", a la seva pantalla "General", a la part superior hi ha un espai anomenat "Cuenta de correo", en aquest espai hi posa mail.domini.extensió (mail.empresa.com). Aquest és un identificatiu "intern", i només serveis per a identificar els comptes de correu al quadre de "Cuentas de Internet", per tant, val la pena canviar el nom per defecte per un "Compres empresa" o bé "info domini", i així s'identificarà sempre més sense necessitat d'entrar-hi per veure quina adreça és.

Modificar l'identificatiu de compte 

 

A continuació, "Aplicar", "Aceptar", i l'adreça hauria de funcionar perfectament.


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat