Programa per posar les imatges a la mida adequada per la web

Resizer és un programa que serveix per posar imatges a mida (de manera que el seu tamany real sigui el que han de tenir per pantalla, i per tant es puguin mostrar amb la qualitat desitjada), i optimitzar-les per ocupar menys espai (i per tant fer que les pantalles es puguin descarregar molt més ràpid).

Els motius;
Per tal que la visualització de les pantalles sigui correcta, les imatges s'han de mostrar a la seva mida real, ja que en cas que no sigui així, tant si es tracta de dibuixos com de fotografies poden aparèixer deformades, o amb línies ratades (les línies ratades, son aquelles que tot i que en realitat son contínues, es mostren de manera discontínua), i en conseqüència l'aspecte de les imatges no és atractiu, o com a mínim no és el que hauria de ser.
Per tant, posant les imatges a la mida a la que s'han de mostrar per pantalla s'aconsegueix que es vegin molt millor.

Pel que fa a l'espai o el pes, les fotografies tal i com s'aconsegueixen en una càmera digital, poden ocupar diverses Mb, i tenir milers de píxels d'alt i ample. Un excés d'informació que fa que la càrrega sigui molt més lenta. Aquesta quantitat d'informació no és necessària per a la correcta visualització per pantalla, i per tant, en reduir el pes de les imatges s'aconsegueix que es puguin mostrar més ràpidament en accedir a la pantalla que les conté, sense que la qualitat se'n vegi afectada negativament.

MOLT IMPORTANT:
Aquest programa no s'instal·la, únicament s'executa, de manera que si s'elimina l'executable, caldrà descarregar-lo una altra vegada.

Instruccions d'ús:

a) Posar les imatges que es vulguin afegir a la web en una carpeta (i crear-ne una altra de buida on s'emmagatzemaran les imatges un cop hagin estat posades a la mida que correspongui)

b) Executar el programa "Resizer"

1) FILES: Aquesta finestra serveix per seleccionar les imatges o carpetes amb imatges que s'han de posar a mida, clicant a Add Folder s'afegeixen totes les imatges d'una carpeta. A la finestra que s'obre s'hi ha de trobar la carpeta que conté les imatges.

Funcionament Resizer

2) SIZE: Aquí es defineix la mida del cantó llarg de les imatges redimensionades... la que calgui en cada cas (450 px és una bona mida).

 

Ús   Resizer

3) OUTPUT: Serveix per escollir la carpeta on s'emmagatzemaran les imatges amb les mides finals, si la carpeta on s'emmagatzemen les imatges redimensionades és la mateixa que la d'origen, el que passarà és que es substituiran les originals, i no serà possible recuperar-les!

Ajuda   Resizer

4) RESIZE: Quan es clica aquí comença a treballar, i les imatges es creen automàticament.

Reducció d'imatges

 

Son instruccions molt bàsiques, però el programa és molt simple.


Aquest programa està protegit pels drets d'autor, i hauria de poder-se descarregar a http://www.virtualzone.de, tot i que aquest enllaç no és correcte, per aqust motiu, per a descarregar el programa comprimit, haurà de clicar a descarregar Resizer


Si es vol subscriure a les modificacions d'aquesta pantalla, Identifiqui's o registri's


Publiqui el seu comentari

Si vol rebre avisos quan es publiquin nous comentaris en aquesta pantalla , Identifiqui's o registri's

AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsT'ha agradat aquesta pantalla? Comparteix-la!C/ Carrasco i Formiguera, 21
C.P.08242 Manresa (Barcelona)
Tel: +34 902 080 877
sagfsdginfsagfsdgo@ksagfsdgoutsagfsdgen.sagfsdgcat